Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Tο Death Star των ομάδων Επίπεδης Γης Giannis Pasalis

Ναι, ήρθε η μέρα και η ώρα να ασχοληθούμε για 10' με τον Giannis Passalis και τις δραστηριότητες του. Κέρδισε εκτός από τη λύπη μας και 10 λεπτά από το χρόνο μας.

Είναι ο Giannis Pasalis το Death Star των ομάδων Επίπεδης Γης;;;





Συνοπτικά στο βιογραφικό του :

Είναι συντονιστής/διαχειριστής σε ΟΛΕΣ τις ομάδες (Λίστα ΕΔΩ ) υπέρ και κατά της Επίπεδης Γης ΕΚΤΟΣ από μια. Την αρχική ομάδα ΕΠΙΠΕΔΗ ΓΗ (Flat Earth Greece) στην οποία δεν έχει θέση πια.
Τώρα το τι πιστεύει κάποιος που είναι και στις δυο πλευρές είναι θέμα που θα το λύσουν οι ειδικοί επιστήμονες διχασμένων προσωπικοτήτων.

Τελευταίο του ...κατόρθωμα είναι να επαναλάβει το 1ο του κατόρθωμα με επιτυχία και μια 3η φορά. Το να ρίξει με Script και μια ..3η ομάδα, αυτή τη φορά την Αντί-Επίπεδη Γη. (Το Log των διαγραφών ΕΔΩ)
(πραγματικά έχουμε δώσει απασχόληση σε πολύ κόσμο τώρα τελευταία σε βαθμό να συντονίζουν ομάδες Υπερ τη σφαίρας...)

Και όχι απλά να σβήσει τα απλά μέλη και τα Post αλλά να φτιάξει και μια ΙΔΙΑ με το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΝΟΜΑ.





Στα επόμενα Screenshots μπορείτε να απολαύσετε και έναν διάλογο με μια διαχειρίστρια της Αντι-Επίπεδης Γης και να καταλάβετε τον ψυχισμό, την παθογένεια που τον διακατέχει και αυτό που τον οδηγεί. Το πάθος της εξουσίας και η επιθυμία παρουσία σε ότι ενδιαφέρον υπάρχει.

Διαβάστε τους διαλόγους και μη ξεχάσετε στο τέλος του άρθρου να διαβάσετε και τη δικιά μας άποψη μετά από όλη του τη δράση.
















ΑΥΤΟ είναι ένα πολύ καλό .... 3ο ταρακούνημα για ΟΣΟΥΣ έχουν διαχειριστή/συντονιστή στις ομάδες τους τον ίδιο ή ...άγνωστα τρολο-προφιλ που το παίζουν φίλοι για να κερδίσουν εμπιστοσύνη πριν το χτύπημα ... (Βλέπε Ιωάννης Παλμας - Παλαμάρης  ένα από τα πολλά τρολοπροφιλ που διατηρεί). Μόλις βρει λόγο κι αφορμή θα κάνει αυτό που ξέρει καλά. Να καταστρέφει.


Η συμβουλή μας για αυτόν και τα τρολο-προφιλ του?

Block κι αλάργα.



Και όπως πάντα .... ΚΑΘΕ Death Star ... είναι νομοτελειακά προσχεδιασμένο να ανατινάζεται από ένα ταπεινό ... Xwing.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system