Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Ο Αρτέμης Σώρρας χρηματοδοτεί τις έρευνες για το Σχήμα της Γης




🌎🌍🌏ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ🌎🌍🌏
✨Ο Αρτέμης Σώρρας χρηματοδοτεί έρευνες στην Ανταρκτική για το Γεωκεντρικό μοντέλο


Επιτυχή θεωρήθηκε η προκαταρτική επίσκεψη του Αρτέμη Σώρρα στην υπόγεια βάση του Οργανισμού Ημωμένων Εθνών στην Ανταρκτική 117 μίλια νοτιότερα από την γνωστή Αμερικανική βάση McMurdo Sound.


Μαζί με ανεξάρτητους ερευνητές του ΟΗΕ αλλά και φυσικούς που υποστηρίζουν το Γεωκεντρικό μοντέλο παρεβρέθηκε σε μια σειρά από απόρρητα πειράματα που τελέστηκαν σε άκρα μυστικότητα.





Συνεργάτες του κου Σώρρα δοκιμάσαν για πρώτη φορά ένα φορητό ραδιοηχοβαλιστικό ραντάρ που λειτουργεί στο υπερίωνο φάσμα φωτός τύπου Artemide GH23a προσπαθώντας να εκτιμήσουν την απόσταση μέχρι τον θόλο στα όρια της Επίπεδης Γης.














Ο Αρτέμης Σώρρας δήλωσε σε κοινή συνέντευξη με τον Ελληνοιάπωνα ερευνητή του Γεωκεντρικού μοντέλου Winjer Nuxx :

"Αν δε καταγόμαστε από το σύστημα του Σειρίου και αυτό μπορεί τώρα να αποδειχτεί γρήγορα αν δεν υπάρχει διάστημα, άστρα και πλανήτες με την έννοια που μας παρουσίαζαν τα εβραιομασωνικά ιερατεία, πρέπει να ξαναανακαλύψουμε τα πάντα από την Αρχή ως το Ωμέγα. Να βρούμε ακόμη και το που βρίσκεται το πεσμένο άρμα του Ίκαρου στο Ικάριο πέλαγος που χάθηκε όταν πέταξε αρκετά κοντά στον ήλιο και έλιωσε. Δεν είναι τυχαία η μυθολογία μας που παρουσιάζουν ως μυθοπλασία. Δε μπορούν να μας αρνηθούν τις έρευνες βάσει καταστατικού του ΟΗΕ, κάθε αυτόχθων πληθυσμός της Γης έχει δικαίωμα ελέγχου για το αν η Συνθήκη της Ανταρκτικής είναι αληθή ή όχι. Θα προχωρήσουμε πάσα δυνάμει σε έρευνες"
Εξοπλισμός εξερεύνησης Μεγάλου Υψόμετρου




Ο Αρτέμης Σώρρας αποφάνθηκε ότι προχωρά σε χρηματοδότηση μιας μεγάλης αεροναυτικής εκστρατείας για εντοπισμό του θόλου στο τέλος της επίπεδης Γης και για αυτό το σκοπό διαθέτει άμεσα 250 δις δολάρια προκειμένου να διασταυρωθεί αν υπάρχουν άλλες άγνωστες Γαίες μετά τους πάγους ή είμαστε εγκλωβισμένοι κάτω από τον θόλο.






5 σχόλια:

  1. Ειναι αλήθεια?Γιατι ακουγεται σαν Πρωταπριλιάτικο αστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι καλέ μου ανώνυμε άνθρωπε. Ήταν 1η Ιουλίου και μεταξύ αυτού του αστείου Post και ένα που σκέφτηκα με τον Κιμ Γιανγκ Γιούνκ, επικράτησε αυτό.
      Παρόλα αυτά επειδή παρακολουθώ κι εκείνο το θέμα του Σώρρα και επειδή έχουμε κάποια πιστωτικά εγγεγραμένα στον κρατικό προυπολογισμό των τριων τελευταίων ετών, πιστωτικά που βαφτίσαν "Repos" νομίζω θα είχε ενδιαφέρον η παρουσίαση ενός έτους κίνησης αυτών των Repos. Όχι ως λόγια ή απλές εγγραφές από νούμερα σε μια λίστα σε excel ή περιγραφικά από τα χείλη δημοσιογράφων. Θα θέλαμε να τα δούμε ως έγγραφα με όλη την συνοδευτική τους χαρτούρα αλλά και τα ΦΕΚ βάσει των οποίων λειτουργούν οι πωλήσεις αγορές/επαναγορές αυτών των "βραχυπρόθεσμων" ομολόγων.

      Να στήσουν μια ιστοσελίδα με αυτά να είναι στη διάθεση του κόσμου. Μήνα με το μήνα πόσα εκδόθηκαν, ποια είναι με φωτογραφίες, ποιός εδωσε το ποσο, τι είχε ως κέρδος για τον μικρό δανεισμό.
      Στο φως. Ας βγάλουν στο φως ότι στοιχεία έχουν. Τα λόγια εύκολα λέγονται και χάνονται στον αέρα. Τα γραπτά μένουν όμως.

      Εύκολα τα λέω αλλά ξέρω ότι είναι τόσο απίθανο το σύστημα να ανοίξει τα χαρτιά του όσο και ένας τζογαδόρος να σου δείξει τα χαρτιά πριν τελειώσει η παρτίδα(κολλάει και το πατρίδα εδώ)

      Αυτά από μένα. Τα παραπάνω είναι προσωπική θέση (Socratis Kavvadias) και δεν εκφράζουν όσους ερευνούν το Γεωκεντρικό μοντέλο στην fb σελίδα αλλά και στο fb group.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχετικά με το ερώτημα σου Citizenkain78.gr, όχι, δεν είμαστε κάποιο μέσο να απελευθερώνουμε "πληροφορίες" ούτε έχουμε συνεργασίες. Απλοί άνθρωποι είμαστε που κάνουμε την έρευνα μας, διασταυρώνουμε πληροφορίες, σκεφτόμαστε το πιθανό και απίθανο και το αποτέλεσμα της επεξεργασίας καταγράφεται σε κάποια άρθρα.
      Γενικά υπάρχει πολύ υλικό εκεί έξω για εύκολη αναδημοσίευση, προτιμώ να φτιάχνω δικό μου υλικό με δικά μου συμπεράσματα, πάντα σχετικό με το θέμα του Γεωκεντρικού μοντέλου.

      Διαγραφή
  3. Αν είναι η γη επίπεδη όλοι οι φυσικοί και αστροφυσικοί λένε ψέματα η έφαγαν το παραμύθι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Comments system