Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Εξαφάνιση. Που είναι ο Brian Mullin από το Ball's Out physics?




Που είναι  ο Brian Mullin, γνωστός  κι από το κανάλι του "Ball's out physics"???













Ποιός είναι ο Brian Mullin.



Ο Brian είναι πολιτικός μηχανικός δομικών έργων και χάθηκε στα τέλη του 2016 από τη Florida. Όλη του η παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα εξαφανίστηκε και πλέον υπάρχουν μόνο τα βίντεο που άλλοι είχαν αποθηκεύσει και αναδημοσιεύσει. Τώρα μόνο φήμες υπάρχουν και ανακυκλώνονται καθώς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος ότι είναι εν ζωή και ο ίδιος δεν έχει βγει να κάνει μια σύντομη δήλωση στον κόσμο που παρακολουθούσε το έργο και τις προσπάθειες του να ανακαλύψει την αλήθεια.







Γιατί μας ενδιαφέρει ο Brian Mullin???

O Brian είναι από τις λίγες περιπτώσεις ερευνητών που είχε σπουδές ως πολιτικός μηχανικός δομικών έργων και έφτιαξε μια σειρά από βίντεο στα οποία παρουσίαζε τις έρευνες του αλλά και με μαθηματικά και φυσική το γιατί η Γη μάλλον δεν είναι αυτό που μας παρουσιάζουν. Στο τέλος, λίγο πριν εξαφανιστεί ανακοίνωσε την έναρξη του "Force The Line" project.

Τι είναι το Force The Line Project


Ο Brian έλεγε ότι δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο κάποιο μεγάλο κατασκευασμένο έργο το οποίο αποδεικνύει τη σφαιρικότητα της Γης. Και αυτό σκόπευε να κάνει. Να κατασκευάσει ένα έργο μεγάλης κλίμακας ως πολιτικός μηχανικός δομικών έργων το οποίο να το αποδείκνυει.

Πως παρουσίασε το έργο που ετοίμαζε.
Ήθελε στην ουσία να φτιάξει δυο γραμμές πάνω σε μια ακολουθία από σταθερούς ευθυγραμμισμένους πασσάλους που κάλυπταν μια γεωγραφική απόσταση όπως ένα δυο ή πέντε μιλίων.
Και θα είχε δυο γραμμές τις οποίες θα ήθελε να συγκρίνει. Η μια γραμμή (μπλε) θα σχηματίζονταν από το σχήμα της γης όποιο ήταν αυτό, ενώ μια δεύτερη (κόκκινη) θα σχηματίζονταν με τεχνητά μέσα ενώνοντας υποχρεωτικά οριζόντια τα τμήματα με τεχνητό τρόπο ώστε να μην υπάρχουν αποκλίσεις ή αλλαγές μοιρών στα ευθύγραμμα τμήματα.

Αν οι δυο γραμμές, κόκκινη και μπλε είχαν στο τέλος τους ίδια απόσταση όσο και στην αρχή της κατασκευής θα σήμαινε ότι δεν υπάρχει καμπυλότητα με όποιο αμέσως συνειρμό φέρνει αυτό.

Αν όμως υπήρχε απόσταση στο άλλο άκρο των γραμμών θα σήμαινε ότι ζούμε σε ένα σφαιρικό σώμα,έναν πλανήτη όπως μας τον παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια σε εικόνες και φωτογραφίες.














Δείτε το σχετικό βίντεο Force The Line του Brian :













Που είναι τελικά ο Brian Mullin?????  
 Καταρχάς άσχετα με την έκβαση του project... βρίσκεται σε ζωή?



Διαβάστε ακόμη :



Τα καλύτερα βίντεο του Brian Mullin από το χαμένο κανάλι "Ball's Out Physics"




 Brian Mullin Videos
Τα καλύτερα βίντεο του Brian Mullin από το κανάλι "Ball's Out Physics".



Καθώς το δικό του κανάλι έχει εξαφανιστεί(?) τα βίντεο του φιλοξενούνται ως αντίγραφα σε άλλα κανάλια όπως του Paul on a Plane.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system