Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Πως μεταδίδεται το Ίντερνετ? Που είναι οι Δορυφόροι;;;



Αναρωτήθηκες ποτέ πως... μεταδίδεται το Ίντερνετ στη Γη?
Δορυφορικά?     Think again...



Ρίξτε μια ματιά τον διαδραστικό χάρη Συνδέσεων υποθαλάσσιων καλωδίων (πατήστε στην παρακάτω εικόνα ή ΕΔΩ για να οδηγηθείτε στον σχετικό ιστότοπο)


Παγκόσμιος Interactive Χάρτης Συνδέσεων Υποθαλασσίων καλωδίων





Για ...ΜΙΣΟ λεπτό, καλέ μου άνθρωπε. Αφού... λες ότι οι επικοινωνίες γίνονται καλωδιακά τότε... οι δορυφόροι ;;; Τι ακριβώς κάνουν εκεί πάνω?


Satellite Internet Hoax...




Απλα οι Δορυφόροι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ



















Αμφισβητούμε την ύπαρξη δορυφόρων στη μορφή που τους παρουσιάζουν. Ακόμη και να υπάρχουν δορυφόροι αυτοί βρίσκονται σε υψηλό υψόμετρο και κρέμονται σε μπαλόνι.


Ένας από τους πρώτους δορυφόρους, ο ονόματι Echo χρησιμοποίησε τεχνολογία μπαλονιού. Δείτε στο κλιπάκι την ιστορία των δορυφόρων σε μπαλόνι...





ΉΔΗ έχουν ... αρχίσει και το μολογούν σιγά σιγά ότι ίσως θα ήταν πολύ πολύ καλύτερα και πιο ...οικονομικό το να χρησιμοποιούμε δορυφόρους που κρέμονται σε μπαλόνια, σε άρθρα σαν αυτό ΕΔΩ που μιλά για τον μπαλονο-δορυφόρο Envy στο Aerospace America, αντί να εκτοξεύουμε πυραύλους και να θέτουμε δορυφόρους σε τροχιά με τον "συμβατικό" sci-fi τρόπο.



Ρίξτε μια ματιά στο σχετικό βίντεο για τους Δορυφόρους από το κανάλι Think Outside th glObe...






Πράγμα που μας οδηγεί στο εξής ..ερώτημα :

Αν οι δορυφόροι ΔΕΝ υπάρχουν, ποιός μας παρέχει αυτές τις υπηρεσίες που παρέχονται όπως.. δορυφορική τηλεόραση, σήμα ...GPS.... αυτά, γιατί κάτι άλλο δεν υπάρχει ;;;;;





Οι δορυφόροι δεν είναι τίποτε παραπάνω από την τεχνολογία Troposcatter (Tropospheric scatter) που μπορεί άνετα με μέγιστο ύψος τα 10χλμ (εκεί που πετάν τα αεροπλάνα) να παρέχει σταθερά 50-Mb/s επικοινωνία σε απόσταση 160-1500χλμ!
Άρθρο στα αγγλικά :
https://en.wikipedia.org/wiki/Tropospheric_scatter http://www.comtechsystems.com/wp-content/uploads/2014/05/Troposcatter-Introduction-Nov-2013.pdf




Άρθρο στα ελληνικά από το Τ.Ε.Ι Λαμίας  :https://www.scribd.com/document/332956418/Hlektromagnhtika-Sympliromatikes-Shmeioseis-Theorias και https://eclass.teiath.gr/modules/document/file.php/EE114/%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82.pdf





Και το ...GPS????

Οκ. KAI για αυτό υπάρχει φυσικά απάντηση.


Αυτός είναι και ο λόγος που έχει γεμίσει ο τόπος με κεραίες σαν κι αυτές και μάλιστα τελευταία τις καμουφλάρουν ως δέντρα ή καμινάδες. Το σύστημα γνωστό σε εμάς ώς GPS* είναι το σύστημα LoRAN (Long Range Navigation = Πλοήγηση Μεγάλου Βεληνεκούς) και χρησιμοποιείται από τον 1οΠΠ μέχρι τις μέρες μας!

τότε:




και τώρα(γιαπωνέζικα απαραίτητα!): https://youtu.be/OBk4wXCplfA N


το .. Enhanced Loran Eloran :






AI υπήρχαν τηλεπικοινωνίες και πριν τους δορυφόρους κι όπως είδατε υποθαλλάσια καλώδια εδώ και 150 χρόνια!!


*Ground Positioning System είναι κανονικά κι όχι Global.



"Because it is so unbelievable, the Truth often escapes being known." Heraclitus


Ας κλείσω με ένα απολαυστικό ...τραγουδάκι !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system