Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Troll hunting... η αλλιώς μια βάρδια στα πολυβολεία της Επίπεδης Γης (Flat Earth Greece)

Αποφασίσαμε ότι ... που και που θα κάνουμε και ένα Fun Post για διάλλειμα. Εντάξει, ίσως το παρακάναμε γιατί μετά από αυτό του Death-Star - Πάσαλη ήρθε κι αυτό αλλά θα επανέρθουμε στη κανονική μας ροή σύντομα.

Συνεχίστε με δική σας ευθύνη.


Οκ, και τώρα θα σας βάλω λίγο στα βαθιά 
ΑΔΥΤΑ του μυστικού στρατηγείου της Επίπεδης Γης που έχουμε στα -58μέτρα κι από εκεί διευθύνουμε τις επιχειρίσεις ανίχνευσης, αναχαίτησης και απομάκρυνσης των τρολ από την troll-free κοινότητα Γεωκεντρικών που έχουμε σχηματίσει.
















Είχαμε σήμερα το αίτημα στη κοινότητα μας της ωραιοτάτης Λυδίας Αγγελοπούλου. Tres Bien, απάντησε ερωτήσεις ότι δεν είναι τρολ και την αποδεχτήκαμε δοκιμαστικά. 











Ρίξαμε μια ματιά και στο προφίλ της και φάνηκε ...φυσιολογικό. Νεανίς από Β. Ελλάδα με σπουδές και περγαμηνές. 




Μάλιστα μας σχολίασε μια δυο αναρτήσεις με το που μπήκε...


















Ο Winjer Nuxx όμως, ο ανιχνευτής ναρκών και τρολ σήμανε συναγερμό ANTI-TROL οπότε λάβαμε θέσεις μάχης και ... με τα εργαλεία μας  (είναι απόρρητο να τα αποκαλύψουμε)... ψάξαμε, βρήκαμε, βγάλαμε από το λαγούμι ΚΑΙ αυτό το τρολ και το πετάξαμε με τις κλωτσιές φυσικά.








Μάλιστα δε της άρεσε αυτή η εξέλιξη και... διαμαρτυρήθηκε μέσω μηνυμάτων.




Είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για έναν από τους ψευτο-γεωκεντρικούς που ...κάναν δικές τους τρολο-ομάδες με παραπλήσια ονόματα αλλά επειδή δεν έχει κίνηση και ΤΙΠΟΤΑ ενδιαφέρον εκεί, φτιάχνουν τρολο-προφιλ για να βλέπουν τι κάνουμε και τι λέμε και μας αντιγράφουν. Δε τους κακιώνουμε. Δεν υπάρχει παρθενογέννηση στη τέχνη και στην Θεωρία της Επίπεδης Γης. Ας αντιγράφουν ελεύθερα μπας και μάθουν.


Και τώρα οι αποκαλύψεις για τη Λυδία. Ποιά ήταν η Λυδία στα ΑΛΗΘΕΙΑ???
Μα το μοντέλο Caroline Azmy που μπορείτε να θαυμάσετε ΕΔΩ φυσικά :






Ευχόμαστε στον/στην τρολο- Λυδία να είναι ο εαυτός του αφού δε μπορεί να είναι η Caroline, γιατί στην τελική ... μόνο ο εαυτός του μπορεί να είναι σωστά. Ας αποδεχτεί τον εαυτό του και ας βγαίνει όπως είναι ο ίδιος έξω.


ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΥΔΙΑ


ΥΓ. ΠΑΣΑΛΗ? Εσύ είσαι ΠΑΛΙ? έχεις φάει φρίκη και δε σταματάς να φτιάχνεις ΤΡΟΛΟΠΡΟΦΙΛ! έλεος.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system