Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Το πιο τέλειο Gadget? Τι λες για την Επίπεδη Γη στον καρπό σου σε ένα τεχνολογικό μαραφέτι?



Ψάχνοντας το τέλειο.... Flat Earth Gadget στις αχανές νησίδες σκόρπιων Bits &Bytes στα αρχιπέλαγα του διαδικτύου επιστράτευσα μέχρι και το σπαθί της Thundera μπας και βρώ κάτι ενδιαφέρον...

Sight Beyond Sight?

Τίποτα.




Μέχρι και τη μαγική σφαίρα της χαρτορίχτρας ΝΑΣΑ επιστράτευσα αλλά μάταια.




Όποιος ψάχνει όμως βρίσκει...

Έτσι  φίλοι συνωμοσιολόγοι, λάτρεις της μαγικής σφαίρας αλλά και λαέ της επίπεδης Γης ιδού :







Το πιο τέλειο Smartwatch Gadget για Flat Earthers φαίνεται πως είναι το Samsung Gear S2 και το νεότερο S3 καθώς έχουν δυνατότητα να αλλάζουν όψη μιας και έχουν φωτεινή οθόνη αναπρογραμματιζόμενη και στη περίπτωση μας μπορούμε να το βάλουμε να μας δείχνει ...την επίπεδη γη, την περιστροφή των αστεριών στον θόλο, τον ήλιο αλλά και το φεγγάρι!


Το Animation σε δυο χρώματα το  έφτιαξε ο Amir που έχει το  Insanityissanity.com και γράφει σχετικά σε αυτή την ιστοσελίδα θέματα σχετικά με την Επίπεδη Γη αλλά και προσωπικά project  που δουλεύει.

Όσον αφορά το Flat Earth Face τώρα. Δεν υπάρχει κάποιος συγχρονισμός των κινήσεων ήλιου και φεγγαριού σε σχέση με τις πραγματικές τους θέσεις και ο Amir έδωσε έμφαση στο να κάνει ένα εντυπωσιακό animation που μπορεί να δει κανείς στο τέλος του άρθρου στο βιντεάκι.


Για να κατεβάσει κάποιος το Flat Earth Face στο Samsung Gear ρολόι του απλά πρέπει να το αναζητήσει στο Samsung website(link) και να το βάλει να συγχρονιστεί με το ρολόι του.

Περισσότερα για το face - animation του Samsung Gear μπορεί να βρει κανείς εδώ



Μερικές φωτογραφίες για να λυσσάξετε κι εσείς όπως κι εγώ :


 



 




Τη λειτουργικότητα του custom αυτόυ face μπορεί να τη δει κανείς στο ακόλουθο βίντεο. Σατανιασμένα CGI μας έχετε φάει τη ζωή... :-)







Και μιας και μπήκε ο Νοέμβρης και ακούτε ξωτικά στις ταράτσες, καμπανάκια τις νύχτες, ταράνδους να χλιμιντρίζουν και πέφτει η θερμοκρασία εφόσον ο Ήλιος προσεγγίζει τον Τροπικό του Αιγόκερω ... δε νιώθετε λίγο ...τον Άη Βασίλη να έρχεται?


Μισό λεπτό γιατί αν υπολογίζω σωστά θα κάνει σε 4 δευτερόλεπτα ένα πέρασμα μπροστά από τη σελήνη.

4...
3..
2.
1.


Να τος!



Κάποια ζώα δε μας πιστεύαν ότι υπάρχει στα αλήθεια !!!...



Επειδή τέλος πάντων κοντζάμ μαντράχαλος διαβάζεις Flat Earth Posts τέτοια ώρα αντί να κάνεις τα μαθήματα η καμιά δουλειά της προκοπής ... άσε τον Άη Βασίλη να δώσει δώρα εκεί που τα χρειάζονται και άντε στα μαγαζιά που το πουλάνε (εδώ ας πούμε ή στο Amazon) εσύ να δώσεις μισό μισθό η να το βάλεις σε 88 άτοκες δόσεις των 4 ευρώ για να το ξεχρεώσεις!


Το παρόν ποστ δεν έχει σκοπό την ...κατανάλωση αλλά αν τυχόν έχετε κανένα φίλο που το έχει το Samsung το Gear ... ενημερώστε τον... :-)



ΥΓ.    Που και που ένα ... FUN post για να γελάσουμε κι εμείς αλλά κι εσείς :-)
ΥΓ2.  Καληνύχτες οχτροί κι αγαπημένοι



Σου άρεσε το σημερινό θέμα? Γράψου στο Newsletter μας πατώντας ΕΔΩ  για να λαμβάνεις το εβδομαδιαίο Newsletter με όλα τα νέα άρθρα σε ένα email!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system