Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Mad Mike Hughes, ο ερασιτέχνης Flat Earther κατασκευαστής πυραύλων ετοιμάζεται να εκτοξευτεί (updated)

Mad Mike Hughes. Τρελλός για δέσιμο ή αυτοδίδακτος επιστήμονας ονειροπόλος?
(UPDATED)








Διεθνή Μ.Μ.Ε όπως το NBC Washighton δημοσιεύουν άρθρα για το παράτολμο εγχείρημα που θα πραγματοποιήσει πολύ σύντομα!



(Το κλιπ είναι από το Yasou SV Youtube κανάλι)



Ο Mad Mike Hughes έχει προγραμματίσει εκτόξευση στις 25/11,2017... αύριο ουσιαστικά, με το νέο του ατμο-πύραυλο από ..σίδερα για να αποδείξει ότι η Γη είναι Επίπεδη.




Το μεγαλόπνοο του σχέδιο βέβαια προφανώς δεν μπορεί να επιτευχθεί στην αυριανή εκτόξευση καθώς ο στόχος θα είναι να πετάξει για 1 μίλι απόσταση με ταχύτητα 500μιλίων ανά ώρα.  Αυτό όμως το βήμα θα είναι υποστηρίζει ο ίδιος, καθοριστικό στο να προχωρήσει στο επόμενο βήμα και να κάνει μια πτήση πιο ψηλά.







 Ο εκκεντρικός Mike δήλωσε : "If you're not scared to death, you're an idiot," "It's scary as hell, but none of us are getting out of this world alive. I like to do extraordinary things that no one else can do, and no one in the history of mankind has designed, built and launched himself in his own rocket.


"I'm a walking reality show."





Ο 61χρονος συνταξιούχος οδηγός λιμουζίνας ξέρει να αψηφά εκτός από τον φόβο και την mainstream επιστήμη δηλώνοντας μη πιστός της.



I don't believe in science.Mike Hughes











Όμως ο Mad Mike Hughes δεν είναι κάποια φρέσκια φιγούρα. Έχει μια μικρή ιστορία σε εκτοξεύσεις αυτοσχέδιων επανδρωμένων πυραύλων. Το 2014 στο Winkelman της Arizona, στις 30 Ιανουαρίου είχε επιχειρήσει και κατάφερε να εκτοξευτεί σε μια απόσταση 1374 ποδιών.


Ακούγεται ίσως αστείο αλλά ο άνθρωπος αξίζει το σεβασμό μας.
Ξεκίνησε από το 0, χωρίς γνώσεις, εργαλεία, μηχανολόγους, ειδικευμένο προσωπικό.
One man job. Σχεδίασε, κατασκέυασε μόνος του με ότι υλικά βρήκε διαθέσιμα ένα Homemade ατμοκίνητο Πύραυλο και έκανε μια μικρή πτήση!

Το υλικό που ακολουθεί είναι από εκείνη του την απόπειρα!













Δείτε την προηγούμενη εκτόξευση που πραγματοποίησε το 2014 :





Περιμένουμε με αγωνία ..την έκβαση του εγχειρήματος του!

 Ελπίζουμε μόνο να μην ξοδευτεί άσκοπα αν πάει κάτι πολύ στραβά στην εκτόξευση.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Project του στην fb σελίδα του πατώντας ΕΔΩ  




- UPDATE - 21-1-2018 - UPDATE -

Νέο βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο Mad Mike μιλώντας για όσα συνέβησαν και διακόπηκε η προγραμματισμένη εκτόξευση και επιπλέον ξεκαθάρισε 2 βασικές παρανοήσεις που έχουν να κάνουν με ψευδή δημοσιεύματα που γίναν Viral και προκάλεσαν επιπρόσθετα δημοσιεύματα και  βίντεο από Youtubers.

Στο κλιπ δίνει ξεκάθαρα απάντηση και αρνείται το ότι  η εκτόξευση θα έδινε κάποια απόδειξη για την Επίπεδη Γη. Δεν ήταν δικά του λόγια αυτά και χρησιμοποιήθηκαν σε τίτλους και λεζάντες. Ξεκαθαρίζει λοιπόν ότι σε αυτή την εκτόξευση δε θα μπορούσε από αυτό το υψόμετρο να δει τη καμπυλότητα της Γης.

Το δεύτερο κομμάτι έχει να κάνει με το ότι δεν έχει σχέση με ένα ψεύτικο site που στήθηκε για να ωφεληθεί του ονόματος του.

Επίσης μιλά για τους λόγους της ακύρωσης αλλά και ότι επαναπρογραμματίζετε αρχές Φεβρουαρίου...

Το κλιπ :





UPDATE 22-1-2018


Μετά από λίγο έρευνα ....
βρήκα ... τα εξής!





Το ψεύτικο site  που λέει ο Mad Mike Hughes ... φιλοξενεί τα βίντεο από το MGtv Truth  youtube κανάλι




Και ... αν μπεις στο MGTV Truth κανάλι







Βρίσκεις στους συνδέσμους ... και το Madmikehughes.live website πράγμα που κάνει σαφή τη σύνδεση του ενός μέσου (website) με του άλλου (youtube channel) και πρόκειται για κάποιο site καθαρά για να επωφεληθεί την δικτυακή κίνηση που δημιουργεί ο Mad Mike Hughes...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system