Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Je Suis Nuxx



Nuxx, δεν είσαι ΜΟΝΟΣ! Βάστα γερά!!!






Η κατάσταση στο διαδίκτυο και στα Ελληνικά γκρουπ να αρχίσει να ξεφεύγει του φυσιολογικού και το θέμα της Επίπεδης Γης να "πονάει" πραγματικά πολλούς εγκεφάλους εκεί έξω που δε βρίσκουν ενδιαφέρον στο να ασχοληθούν με τα δικά τους θέματα αλλά έχουν μόνιμο ενδιαφέρον στην Επίπεδη Γη (να το κοιτάξουν αυτό...) και όσους εκφράζουν απόψεις υπέρ αυτής της ιδέας. 

Οι γνωστοί άγνωστοι ανεβάζουν τον πόλεμο ένα ακόμη επίπεδο πιο ψηλά στοχοποιώντας τα πρόσωπα μέσω "αντιφασιστικών" ομάδων απειλώντας προσωπικά τον Nuxx.









Φίλοι Flat Earthers, η εικονίτσα του Nuxx είναι πλέον ΟΡΟΣΗΜΟ για τους Έλληνες Flat Earthers. Θα είναι τιμή μας να τη βάλουμε στα προφίλ μας και να την κρατήσουμε όσο καιρό θέλουμε :-)








Kάτι σαν τη μάσκα του Guy Fawkes, του γνωστού μέλους της Συνωμοσίας της Πυρίτιδας που αρχές του 1600 σχεδίαζε να ανατινάξει το Παλάτι του Γουέστμινστερ, που στέγαζε το Βρετανικό Κοινοβούλιο.  (γνωστή από την ταινία V for Vendetta αλλά και σήμα των Anonymous)





Ως τώρα ήταν αυτός, σήμερα είμαι εγώ ο Nuxx, αύριο θα έρθουν κι άλλoι NUXX. Αλλά θα μιλάμε με τα ίδια λόγια και θα βαδίζουμε κοιτώντας τον ουρανό με την ίδια σκέψη : Ότι το φεγγάρι και ο ήλιος κάνουν κύκλους πάνω από την Επίπεδη Γη μας...









2 σχόλια:

  1. Καλά χαλαρώστε, σιγά μην τον ανακηρύξουμε και σε εθνικό ήρωα. Γελάνε και οι πέτρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε θα σου απαντήσω με γνωστές ατάκες οπαδών ηλιοκεντρισμού.
      Α. Δεν έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι δύναται να γελάσουν οι πέτρες.
      Β. Έχουμε 2017 και όλοι γνωρίζουν ότι οι πέτρες δε γελάνε.
      Γ. Πέτρες που γελάνε; Είναι άλλη μια θεωρία συνομωσίας που πιστεύουν οι ευκολόπιστοι.
      Δ. Οι σωστές οι πέτρες δε γελάνε, κυλάνε να μη χορταριάσουν
      Ε. Οι πέτρες δε θα μπορούσαν να πέσουν εκεί που τις ρίχνουμε αν δεν υπήρχε βαρύτητα.

      Διαγραφή

Comments system