Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Flat Earth Greece κοινότητα - Rise again !!!

Λένε πως πρέπει να δύσει ο ήλιος πριν ξανα-ανατείλει!

Μετά το χτύπημα χάκερ  η Ελληνική κοινότητα υποστηρικτών της θεωρίας της Επίπεδης Γης βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης. Έχουν απο-μπλοκαριστεί όλα τα μέλη και με γοργούς ρυθμούς αιτούνται την αποδοχή τους και πάλι στην ομάδα.






Νωρίτερα ο Winjer Nuxx, ιδρυτικό μέλος της ομάδας ζήτησε την άποψη και των μελών σχετικά με το αν θέλουν τα μέλη να μείνει η ομάδα ανοικτή σε αναζήτηση και αιτήματα για ενδιαφερόμενους ή μυστική και τα νέα μέλη να μπαίνουν μόνο με προσκλήσεις (προφανώς με τη βεβαίωση ότι είναι υπαρκτά μέλη και όχι troll που ψάχνουν να δώσουν λίγο σημασία στον χρόνο τους αφιερώνοντας το είναι τους σε ανούσιες ενασχολήσεις με τα πιστεύω των άλλων).







Το θέμα Επίπεδη Γη μετά και τη δημοσιότητα που έχει αποκτήσει, έχει καθίσει στο λαιμό πολλών εκεί έξω κι αυτό από μόνο του κάτι λέει...

Με τις απειλές κατά της ζωής, την τρομοκρατία, τις βρισιές από άγνωστα προφιλ προσπαθούν να πιέσουν και να καθηλώσουν όποια γνώμη δε εξυπηρετεί τους σκοπούς και τις ονειρώξεις τους για ..διάστημα, πτήσεις σε άλλους πλανήτες, εποικισμό άλλων πλανητών και όλα αυτά τα Science-Fiction...



Η εικονίτσα του Nuxx τείνει να γίνει ...ορόσημο για τους Flat Earthers. Ως τώρα ήταν αυτός, σήμερα είμαι εγώ ο Nuxx, αύριο θα γίνεις εσύ Nuxx..






Το μύνημα πάντα θα το μεταφέρει ένας Winjer Nuxx. Η Γη είναι Επίπεδη.





Το γκρουπ της Επίπεδης Γης έχει επανέλθει και πάλι στη φυσιολογική του λειτουργία και περιμένει όσους θέλουν να μάθουν σχετικά με το θέμα νέα!!!



Θες να μάθεις περισσότερα ? 

Μπες στο fb Group  της Επίπεδης Γης αλλά και στο κανάλι think Outside the glObe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system