Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Πήγαμε ποτέ στο φεγγάρι? Ti? Καταστρέψαμε την τεχνολογία και δε μπορούμε πια να ξαναπάμε;;;


Πήγαμε ποτέ στα αλήθεια στο φεγγάρι? Είναι τόσα τα στοιχεία από τις αποστολές τα οποία σηκώνουν ώρες συζήτησης αλλά και αμφισβήτησης.


Ελάχιστα μα ελάχιστα νοήμων να είσαι, μπορείς να σκεφτείς ότι κάτι που καταφέρνεις, μια μεγάλη πρόοδο στην επιστήμη ή ένα κατόρθωμα, πχ διάσχιση του Ατλαντικού με αεροπλάνο αρχές του 20ου Αιώνα, είναι επαναλήψιμο και μάλιστα σύντομα.









O Don Pettit, λαμπρός αστροναύτης σε μια δόση ...ειλικρινής αφέλειας ή ...υπό την επήρρεια ποτών/ναρκωτικών/παραισθησιογόνων (διαλέξτε εσείς τι) αποκαλύπτει ότι θα πηγαίναμε σε 1 nanoδευτερόλεπτο στο φεγγάρι αλλά καταστρέψαμε τη τεχνολογία για να γίνει αυτό και είναι μια ...επώδυνη διαδικασία για να τα ξαναφτιάξουμε όλα πάλι.






Βρε γραβατωμένοι μπαγλαμάδες, στέλνετε Rover στον Άρη, δορυφόρους στον Κρόνο (Cassini) , έχετε επανδρωμένο ISS σε μόνιμη τροχιά αλλά δε ξέρετε πως να ξαναπάτε στο φεγγάρι?

Ο οποιοσδήποτε λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος βρίσκει απλά εξοργιστικές τέτοιες δηλώσεις οι οποίες είναι ανακόλουθες των έργων που έχετε προβάλει...




Τώρα λένε και ότι έχουμε και τις ραδιενεργές ζώνες Van Allen που μας ...περικυκλώνουν και φαίνονται αδιαπέραστες σύμφωνα με έναν μηχανικό της NASA.









Περισσότερα για τις ζώνες Van Allen στο site της NASA ---> ( Σύνδεσμος εδώ)




Το πιο ωραίο???  Η Nasa αξιοποιώντας στοιχεία από την αποστολή Van Allen Probes (δορυφόρος με ελλειπτική τροχιά μέσα από τις ζώνες Van allen) κάνει μια υπόθεση ότι η χρήση VLF (very low frequency) συχνοτήτων, κάτι που χρησιμοποείται για επικοινωνίες των υποβρυχίων, έχει δημιουργήσει μια φυσαλίδα στο διάστημα γύρω από τη γη, αλληλεπιδρώντας με τη ζώνες ραδιενέργειας Van Allen, προστατεύοντας τη γη από ...τις βλαβερές της συνέπειες των ακτινοβολιών




Είμαι..... σχεδόν σίγουρος ότι το επόμενο που θα πουν σε λίγο καιρό και το φουρνίζουν είναι ότι ... η χρήση τεχνολογιών... μικροκυμμάτων, vlf, hf, uhf και όλα αυτά ...φτιάξαν πάνω μας έναν .... ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟ ΘΟΛΟ και ωωωωωω.... δε μπορούμε να βγούμε έξω από αυτόν.



Και τσοοοουυυυπ, να το πως στο πλασάρουν το μοντελάκι του Dome σε λίγες γενιές...





Μη ξεχάσω να παρουσιάσω την πιο αληθινή φωτό που βγήκε ποτέ. Στη σελήνη καρφωμένη βρίσκεται ...η σημαία της Flat Earth Society.

(γοερός γέλωτας...)








Και τέλος παραθέτω και ένα από τα πολλά πολλά πολλά video που έχουν φτιάξει πολλοί που αμφισβητούν το πάτημα του ανθρώπου στο φεγγάρι. Με πολλά πολλά λογικά επιχειρήματα. (φτιαγμένο όχι από flat earthers)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Comments system