Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Το Hubble βρίσκεται σε τροχιά? Hubble ή Sofia?

Ψάχνοντας με το φακό στο σκοτάδι των παγκόσμιων συνωμοσιών έπεσα σε μια πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη σχετικά με το Hubble τηλεσκόπιο.

Εν ολίγης, στη συζήτηση που γίνεται στο βίντεο αναφέρεται ότι το Hubble ουσιαστικά δεν υπάρχει και στη θέση του υπάρχει το Sofia, ένα αντίστοιχων προδιαγραφών τηλεσκόπιο το οποίο είναι τοποθετημένο σε ένα Boeing 747.

Ενδιαφέρον είναι η αναφορά ότι ίδιες συγκεκριμένες μέρες ανέβηκαν φωτογραφίες του Hubble και του Sofia στα αντίστοιχα site χωρίς καμία ...διαφορά!

Οπότε δε θέλει και πολύ να διατηρηθεί μια συνομωσία παρά η ύπαρξη ..ασυνεπειών από ένα ήδη φορέα που πολλοί πιστεύουν ότι κοροϊδεύει τον κόσμο.








Σε ένα σημείο της συνέντευξης λέει για το Μητρώο των Ηνωμένων Εθνών για τα αντικείμεναπου βρίσκονται έξω από την ατμόσφαιρα της Γης.

Ψάχνοντας και σκάβοντας βρήκα όλες τις αναφορές που έχουν υποβληθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείς που μπορεί να βρει κανείς εδώ στο site της UNOOSA   και βρήκα αυτή που ταιριάζει με αυτή την ημερομηνία εκτόξευσης (24 Απριλίου 1990) σε αυτό το αρχείο που μπορεί κανείς να δει ΕΔΩ.
Η επίμαχη εγγραφή είναι στην 7η σελίδα της αναφοράς.



Γράφει ότι 24 Απριλίου το 1990-037B αντικείμενο βρέθηκε στο διάστημα (To Discovery Shuttle που είχε εκείνη την κωδική ονομασία σε αυτή την αποστολή). Έτσι επιβεβαιώνει και η βάση δεδομένων του N2YO.com που παρακολουθεί τις θέσεις 18799 αντικειμένων που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τη γη (με 1581 να περνούν τον ουρανό πάνω μας αυτή την ώρα) (???)











Στην ίδια σελίδα της αναφοράς γράφει ότι στις 24 Απριλίου το 1990-037B αντικείμενο (Hubble telescope) βρέθηκε στο διάστημα και παραμένει εκεί. 



Αντίστοιχα με μια έρευνα στο N2YO.com το 1990-037B βρίσκεται σε τροχιά!










Αποστολή Space Shuttle Discovery  STS-31
Mission: Hubble Space Telescope Deploy
Launched: April 24, 1990, 8:33:51 a.m. EDT






Ένα από αυτά που αναφέρθηκαν στο πρώτο κλιπ παραπάνω είναι το ότι δεν υπάρχουν βίντεο από την αποστολή STS-31 της 24ης Απριλίους 1990 και λεπτομέρειες για  την απελευθέρωση του Hubble στο διάστημα.



Ψάχνοντας όμως βρήκα ότι κάποια από τα επίσημα πλάνα της απελευθέρωσης του Hubble και της τροχιάς αλλά και άλλα CGI γραφικά συναρμολογήθηκαν και ενώθηκαν σε μια ταινία για τη ζωή των αστροναυτών αλλά και το μέλλον μας στο διάστημα.

Το κλιπ αυτό είναι 40λεπτά, μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο παρακάτω κλιπ ενώ και το κρίσιμο κομμάτι που έχει να κάνει με το Hubble θα το δείτε από το 27ο λεπτό κι έπειτα. Λεπτομέρεις για το φιλμ Destiny in Space  (μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ)










Το site που έχει όλες τις πληροφορίες για το Hubble μπορεί να το βρει κανείς ΕΔΩ.
Το site με τις πληροφορίες για το Sofia είναι... ΕΔΩ



Ξέρει κανείς που τελειώνει η αλήθεια και που αρχίζει το Hollywood και οι διαστημικές φαντασιώσεις; 

Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω!






2 σχόλια:

Comments system